See on vähe tervislikum fast food.
Õunakaste:
250 ml naturaalset õunamahla
3 tl laimimahla
2 sl kuhjaga fariinsuhkrut
1 rosmariini oks
sool
Broilerisüdamed:
250 g Rannamõisa broilerisüdameid
0,5 punast sibulat
1 küüslauguküün
rosmariini oks
oliiviõli
sool/pipar
Valmistamine:
- Valmista kaste. Selleks pane potti õunamahl, laimimahl, fariinsuhkur, 1 rosmariini oks ja näpuotsaga meresoola. Redutseeri kaste poole vähemaks ja tõsta pott tulelt ära.
- Pruunista oliiviõlis sektoriteks lõigatud punane sibul, rosmariini oks ja pooleks lõigatud küüslauguküün. Lisa juurde broilerisüdamed, pruunista, siis lisa õunakaste ja keera kuumus väiksemaks ning lase karameliseeruda. Maitsesta soola, pipra ja lehtpeterselliga.
- Sobib juurde serveerida bataadi friikaid ja karamelliseerituid porgandeid.
Kommentaare ei ole :
Postita kommentaar