Neljapäev, 21. juuli 2016

Šokofee

Šokofee on üks lihtne magustoit, mis ei jää maitselt alla oma lihtsusele. Ainuke aeganõudev tegevus on kondentspiima keetmine, mis võtab 2 tundi aega, aga seda müüakse ka poelettidel. Šokofee sisu hõlmab endas banaane, dulce de lechet ehk keedetud kondentspiima ja Valio šokolaaditükkidega kohupiimakreemi.
See, et keedetud kondentspiim ja banaan hästi kokku sobivad on kõigile teada, aga et nende ülimaitsvasse kombinatsiooni sobib imehästi ka kohupiim, tasub järele proovimist.





Retsept: 2-le

2 sl keedetud kondentspiima
1 banaan
3 topsi Alma šokolaaditükkidega kohupiimakreemi
soovi korral toiduvärve (maitsele midagi juurde ei anna, mina kasutasin looduslikke toiduvärve)
Melissi
Šokolaadi

Valmistamine:

  1. Pane ühte serveerimispokaali 1 sl keedetud kondentspiima ja pool tükeldatud banaanist, järgmisena lisa poolteist topsi šokolaaditükkidega kohupiimakreemi. Kaunista melissi ja šokolaadiga.
  2. Ja nii lihtne see ongi!
Retsept valmis koostöös Valioga.



Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar