Teisipäev, 19. mai 2015

Banaani-maapähklivõi trühvlid

Nüüd tuli see ära! Banaani-maapähklivõi kombo, see on lihtsalt parim, kes maitsnud, see teab millest ma räägin.
Tavaline minu hommikusöök koosnebki: riisigaletist, määrin maapähklivõid galetile, banaani viilud, veidike mett banaanidele ja siis tiba šokolaadimüslit sinna otsa.  Ideaalne!
Nüüd tegin täiesti teises võtmes seda kombot, nimelt, tuli mõte, et võiks trühvleid teha.
Olgu maapähklivõi looja õnnistatud.
Retsept on lihtne ja kaua jauramist ei vaja.

Retsept: umbes 10 trühvlit

1 tass soolapähkleid
2 banaani
1 suur pihutäis šokolaadimüslit
50g vedelat tumedat šokolaadi
100g valget šokolaadi
Värsket maasika toormoosi
Veidike soolapähklipuru

Valmistamine: 
Pane maapähklid ja šokolaadimüsli blendrisse, lase ühtlaseks võiks, siis lisa banaanid, surista veidike kuni muutub ühtlaseks massiks. Tõsta segu kausi ning lisa segu hulka 50g vedelat tumedat šokolaadi, sega ühtlaseks voolitavaks massiks. Tee parajad trühvlid ja aseta küpsetuspaberile ning pane külma 10 minutiks tahenema. Seejärel sulata valge šokolaad vedelaks ja kata ühtlaselt trühvlid sellega. Aseta külmiku tahenema 10min. Nüüd on trühvlid valmis.
Serveeri koos värske maasika toormoosiga, ning raputa üle soolapähklipuruga.

Fotol on toimunud julm kuritegu, kus ma ründasin ühte süütut süüdlast noaga ja sõin ta ära.

           Valik on sinu kas sa sööd ta elusast peast ära või ründad teda samuti noaga.

Turvalist päeva!


Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar