esmaspäev, 28. november 2016

Paprika salsaga broilerikintsud

Paprika salsa on just see, mida sa vajad neil külmadel ilmadel. Röstitud köögiviljad on selle kastme võtmesõnaks. 1 tund röstimist on seda väärt, edasine valmistamine toimub juba väga kiirelt. Kaste on vürtsikuselt täpselt paras, mis sobib nii suurematele, kui ka väiksematele vürtsisõpradele. Seda salsat sobib serveerida kanaliharoogade ja mereandide juurde.

Paprika salsa:
3 paprikat
0,5 tšillikaun
2 küüslauguküünt
1 punane sibul
1 punane pipar
3 spl oliiviõli
1 spl fariinisuhkrut
soola

4 Rannamõisa broilerikintsu
oliiviõli
soola


Pane pann pliidil keskmisele kuumusele ja lisa sinna 3 paprikat, tšillikaun, küüslauguküüned (koortega), punane sibul(pooleks lõigatuna) ja punane pipar ning rösti neid 1 tund. Aegajalt pööra köögivilju. Kui köögiviljad röstitud, siis eemalda paprikatelt koor ja seemned ning pane viljaliha blendrisse. Eemalda tšillikaunalt ja punaselt pipralt seemned ning tükelda väiksemaks ja lisa blendrisse. Koori küüslaugult ja sibulalt koor ära ja lisa samuti blendrisse. Purusta kõik ühtlaseks massiks, lisa juurde 3 spl oliiviõli, suhkrut ja soola ning blenderda veel paar minutit.
Prae pannil kana valmimiseni ja maitsesta soolaga. Lisa juurde paprika salsa, kuumuta läbi ja serveeri.


Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar