kolmapäev, 15. juuli 2015

Tervislik banaanijäätis

Tõsiselt suvine ja tervislik magustoit, banaanijäätis ehk siis külmutatud banaanid on kastetud šokolaadi sisse ja peale raputatud, palju head ja paremat. Selle jäätise puhul lase fantaasial lennata, kasta oma lemmik šokolaadi sisse ning raputa üle meelepärasema lisandiga.

Retsept: 6 jäätist

3 banaani
200g tumedat 74% šokolaadi

Lisandid: soolapähkleid, meelepärast müslit, valge šokolaaditükke, tumeda šokolaaditükke jne. (lisa endale meelepärasemaid lisandeid)

Valmistamine:


  1. Koori banaanid, lõika pooleks, lükka pooleks lõigatud otsa pealt jäätisepulk sisse, tõsta banaanid küpsetuspaberiga kaetud alusele ja aseta sügavkülma 1-2h.
  2. Sulata šokolaad. selleks läheb vaja suurt tassi, tükelda šokolaad ja aseta tassi siis pane tass mikrolaineahju ja kuumuta kuni šokolaad on vedel, vahel võid segada šokolaadi, et ühtlaselt ära sulaks. Kui mikrolaineahju pole siis sulata šokolaad vesivannil.
  3. Võta sügavkülmast banaanid välja ja kasta ükshaaval tassis oleva šokolaadi sisse ning lisa koheselt lisand peale, sest kui lisandi lisamisega viivitad siis šokolaad on banaani külge juba ära tahkunud. Kui lõpuks lisand ka lisatud siis aseta küpsetuspaberiga kaetud alusele, nii kauaks kuni teised banaanid ka valmis saad.
  4. SÖÖME ÄRA!


Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar