Esmaspäev, 6. juuli 2015

Spontaanne grillvõileib

Grill huugab sajaga ja ma grillin kõik ära, mis vähegi kannatab!
Grillvõileiva tegemine sündis täiesti juhuslikult, grillides algselt liha ja tomateid, viskasin ka mõned leivaviilud grillile, nii igaks juhuks ja sealt see asi alguse sai ...
Väga mõnusalt kerge eine sai, sobib praeguse suvekuumusega suurepäraselt.

Retsept: 2 võileiba

2 leivaviilu

3 tomatit
1 küüslauguküüs
oliiviõli
2tl. balsamico äädikat
2 õhukest sidruniviilu
sool/pipar
näpuotsaga moscovado suhkurt
4 suurt singiviilu
60g mozzarella juustu
rohelist sibulat
värske kurgi ribasid

Valmistamine:


  1. Aja grill kuumaks.
  2. Aseta grillrestile leivad, küpseta krõbedaks.
  3. Lõika tomatitest parajad viilud, haki küüslauk,  piserda tomativiilud üle oliiviõli ja balsamicoga, raputa tomatite peale hakitud küüslauk, maitsesta soola/pipraga. Küpseta tomativiile mõlemalt poolt, kuni tomatid on kergelt närbunud ja kuldseks muutunud. Samal pannil küpseta ka sidruniviilud kuldsemaks, piserdatud oliiviõli, soola ja suhkruga.
  4. Aseta grillrestile singiviilud ja grilli kuni muutub kuldseks.
  5. Lao nüüd oma võiku kokku. 1.Aseta leivale pool tomativiilude kogusest + üks küpsetatud sidruniviil + kaks singi viilu + 30g mozzarellat + maitsesta rohelise sibulaga ja serveeri kõrvale värske kurgi ribasid, vajadusel maitsesta veel soola/pipraga.


Naudi!!













Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar