laupäev, 26. august 2017

Domino jäätis

Sellekordseks retsepti postituseks on ühed väga maitsvad domino jäätised. Valmistamine on lihtne, kuid tulemus ülimaitsev. Valmistamiseks läheb vaja ülimaitsvaid domino küpsiseid, vaniljekreemi ja veidike kannatust kuni jäätised on ära külmunud. Vaniljekreemi põhilisteks komponentideks on Valio Viola naturaalne sulajuust, vahukoor ja vaniljesuhkur, ehk siis veidi omapärasem kui tavaline vaniljekreemi retsept. Kõige viimase etapina katame külmutatud dominojäätised sulatatud šokolaadi sisse ja asetame sügavkülma tagasi kuni serveerimiseni.

All poolt leiad ka ühe lühikese video valmistamiskäigust.
Mõnusat katsetamist!:)

1 pakk Dominoküpsiseid

Vaniljekreem:
185 g Valio Viola sulatatud juustu
100 ml Alma vahukoort 35%
1,5-2 sl suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut

Šokolaadiglasuur:
200 g tumedaid šokolaadinööpe

Eralda üksteisest domino küpsiste poolikud.
Kreemi valmistamiseks kaalu kõik komponendid paraja suurusega kaussi ja vahusta ühtlaseks-tugevaks massiks. Pane vaniljekreem pritskotti ja pritsi ühele domino küpsise poolikule kreemi ning aseta teine küpsisepoolik peale. Jätka tegevust kuni kõik küpsised on kreemi saanud ning teise küpsise poolikuga kaetud.
Seejärel aseta dominojäätised stabiilse pinnasega 3-4 tunniks sügavkülma.
Viimasena valmista šokolaadiglasuur. Selleks sulata vesivannil šokolaad ja vala see väikesesse topsi ning kasta domino-jäätised glasuuri sisse ja aseta sügavkülma tagasi.
Mõnusat katsetamist!





Retsept valmis koostöös Valioga.

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar