Pühapäev, 6. detsember 2015

Chilli con Carne

Mõnusalt vürtsikas ja särtsakas tšilline pajaroog. Maitseplahvatus on garanteeritud!



Retsept: 4-le

500 g segahakkliha 50/50
2 sibulat
1 küüslauguküüs
1 pune paprika
pool tšillikauna (punane)
oliiviõli
500 g tomatipastat
175 ml veisepuljongit
1 spl värsket tüümiani
400 g konserveeritud kidney ubasi
tšillipipart
sool
pruuni suhkrut


Valmistamine:


  1. Pruunista pannil sibulad, küüslauk, paprika, tšilli ja hakkliha ning tõsta haudepotti.
  2. Lisa haudepotti hakklihamassi juurde tomatipasta, tüümian ja veiselihapuljong, sega läbi, pane kaas peale ja hauta ahjus 180 kraadi juures 50 minutit, siis lisa juurde kidney oad, sega läbi ja hauta veel 10 minutit kuid ilma kaaneta.
  3. Maitsesta soola, tšillipipra ja suhkruga.
  4. Serveeri koos riisi ja lehtpeterselliga.






Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar