Pühapäev, 15. november 2015

Šokolaaditrühvlid

Jõulud tulekul ja üks imehea ning lihtsalt valmistatav trühvlite retsept on nüüd saadaval siin blogis.
Lihtsuses peitub võlu!




Retsept: 20 trühvlit

150 + 30 g šokolaadiküpsiseid
100 g maapähklivõid
2 spl kuhjaga toorjuustu
1 spl hapukoort
80 g piimašokolaadi
kakaopulbrit (100%)


Valmistamine:


  1. Purusta 150 g šokolaadiküpsiseid peeneks, lisa juurde maapähklivõi, toorjuust ja hapukoor ning sega ühtlaseks massiks.
  2. Sulata vesivannil šokolaad, lase veidi jahtuda ning lisa sulatatud šokolaad küpsise-maapähklivõi massi hulka, sega hoolikalt ühtlaseks massiks.
  3. Purusta ülejäänud 30 g šokolaadiküpsiseid aga mitte väga peeneks ning lisa tainasse. Sega läbi.
  4. Pane trühvlimass külmkappi tahenema 30 minutiks.
  5. Seejärel vormi käte vahel 20 trühvlit, veereta trühvleid kakaopulbris ja pane külmkappi tahenema 30-60 minutiks.
  6. Säilitada serveerimiseni külmkapis.




Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar