Pühapäev, 11. oktoober 2015

Sügisvärvides Keili suitsukanapasta

Nonii siin siis üks imehea sügisvärvides pasta, suitsukanaga! Pastad on üldse ühed kuldaväärt toidud, mida annab igatepidi kombineerida nii nagu kellegile meelepärane on. Kanapasta on kindlasti üks levinumaid viise pasta valmistamiseks, kaasaarvatud muidugi ka koolides pakutavale "makaronid hakklihaga", mis on ka üks ülihea aegumatu klassika.
Sellel roal on jube palju palju plusse, rääkimata muidugi suus sulavast kooresest maitsest kuni odavalt ja lihtsalt valmistamiseni välja.
Valmistamisele kulub maksimaalselt 20min ja suurepärane lõuna või õhtusöök ongi valminud. Tasub
proovida!

Retsept: 3-le

250g pastat 250g suitsukana

1keskmise suurusega paprika 150ml kohvikoort 50g sulajuustu 1 küüs küüslauku
oliiviõli
sool/pipar

Valmistamine: 20min
Keeda penned meresoolases vees al denteks. Pennede keemise ajal pane kuumale pannile paprika ja suitsukana. Minut enne koore lisamist lisa ka hakitud küüslauk. Lisa pannile koor ja sulajuust. Maitsesta soola, pipra ja mingi ürte sisaldava seguga. Segu tuleks pidevalt segada ning seni kuni hakkab mullitama. Võta üks tass pasta keeduvett.(juhuks kui pasta on kokkusegades liiga kuiv). Lisa keedetud penned pannile, kastme sisse.
Serveeri kohe, parmesani ja tilliga.

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar