neljapäev, 11. juuni 2015

Krõmpsuv kanepi grillburger

Suvi on käes ja paras aeg grill huugama panna. Näiteks, võiks ju teha, krõmpsuvaid kanepi burgereid.
Mõeldud, tehtud!
Selle kanepi burksi võib raudselt "comfort food" retseptide alla liigitada, valmib kiirelt ning rahulolu ja hea tuju on garanteeritud.


Retsept: 5-le

5 väikest kuklit kanepiseemnetega
5tl "light" majoneesi
400g veisehakkliha
5 viilu juustu
5 viilu sibulat
marineeritud kurki
10tl tomati letšot
sool/pipar


Valmistamine:

Maitsesta hakkliha soola ja pipraga, ning vormi märgade kätega viis ühesugust kotletti.
Poolita kuklid.
Aseta kotletid kuumale grillile. Grilli kotletid mõlemalt poolt kuldpruuniks, kui ühelt poolt saad kotletid grillitud siis keera ringi ja aseta kotlettide peale viil juustu. Samal ajal kui kotlette ringi keerad aseta ka kuklid grillile ja grilli kuni kuklid on pruunikad.
Kui kotletid on valmis ja juust kotlettide peal sulanud siis nüüd saad oma burgeri kokku laduda.

Burgeri ladumise järjekord

  1. Määri igale alumisele kuklile 1tl. majoneesi.
  2. Siis aseta kotlet koos juustuga alumisele kuklile.
  3. Siis tõsta kotleti peale sibula viilud.
  4. Sibula viilude peale tõsta marineeritud kurgi viilud.
  5. Tõsta 2tl. letšot pealmisele kukli lõigatud poolele.
  6. Ning lõpetuseks lisa pealmine kukkel selle kõige otsa.




Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar