Esmaspäev, 10. aprill 2017

Koorene kirsijäätis

Koorene kirsijäätis on üks väga maitserikas ja kosutav jäätis. Lisaks on seda tõeliselt lihtne valmistada. Koosneb ainult kolmest komponendist ning valmib edukalt ka ilma jäätisemasinata.
Kuna kodutehtud jäätised külmuvad säilitamisel tavaliselt väga kõvaks, siis soovitan jäätise 15 minutit enne serveerimist välja võtta ning veidike sulada lasta.


500 ml Alma vahukoort 35%
5 sl kondenspiima
275 g Alma kirsi-vanilli kreeka jogurtijooki

Vahusta vahukoor suures kausis pehmeks vahuks, sega sisse kondenspiim. Viimasena sega juurde kirsi-vanilli jogurtijook. Pane saadud segu kaanega suletavasse anumasse ning aseta see sügavkülma. Sega saadud segu iga 1 tunni tagant korra läbi. Jäätis on valmis 7-8 tunni pärast.
Kui jäätis on liiga ära külmunud, siis lase enne serveerimist 10-15 minutit sulada.




Retsept valmis koostöös Valioga

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar