Pühapäev, 19. veebruar 2017

Avokaado-kamavaht

Kohe kohe on käes Eesti Vabariigi aastapäev ja nagu eestlastele kombeks, siis tähistatakse seda päeva väärikalt. Tähtsal kohal on ka hea toidu valmistamine ja selle nautimine. Kui mõelda, mida võiks sellel tähtsal päeval lauale panna, siis esimesena tulevad minule mõtetesse toidud kamast. Mina lähenesin kamale veidi teistsuguse külje alt kui me võib-olla harjunud oleme. Sobitasin omavahel kokku avokaado ja kamakohupiimakreemi, millest sai minu jaoks tõeline maitsehitt. Uskumatult hea ja tervislik magustoit selle tähtsa päeva puhuks!

2 küpset avokaadot
2 topsi Alma kamakohupiimakreemi 
2 sl vahtrasiirupit
Vaarikaid
Mustsõstraid
Melissi lehti

Purusta blendris avokaado viljaliha ühtlaseks kreemiks. Lisa juurde kamakohupiimakreem ja 2 sl vahrtasiirupit ning blenderda ühtlaseks massiks. 
Serveeri avokaado-kamavaht dessert pokaalidesse või tühjaks tehtud avokaadoses. Kaunista vaarikate, mustsõstarde ja melissi lehtedega. 
Head isu! :)



Retsept valmis koostöös Valioga.

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar