Mõnusat kokkamist!
50 g šokolaadi ( 70%)
90 g nisujahu
0,5 tl küpsetuspulbrit
näpuotsaga soola
90 g suhkrut
3 sl kakaod
0,75 dl rapsi õli
50 ml hapukoort
1 muna
Haki šokolaad väikesteks tükkideks. Sega omavahel jahu, küpsetuspulber, näpuotsatäis soola, suhkur ja kakao ning lisa juurde hakitud šokolaad.
Teises kausis sega õli, hapukoor ja muna omavahel ühtlaseks massiks ning lisa kuivaainete juurde. Sega kõik omavahel ühtlaseks massiks ja jaota taigen muffinivormide vahel võrdselt ära. Küpseta ahjus 180 kraadi juures 20 minutit. Lase jahtuda ning eemalda vormist.
Head isu!
Algne retsept on pärit Silja, Food & Paris blogist.
Kommentaare ei ole :
Postita kommentaar