esmaspäev, 16. mai 2016

Suvine kanawrap karamelliseeritud kitsejuustuga

Suviselt lihtne kanawrap, mille valmistamine ei võta rohkem aega kui 15-20 minutit. Palju maitserikkaid komponente ja seda kõike ühe tortilla vahel, laisa toidunautleja unelm!
Peaaegu tervislik  fast food.


Retsept: 2 -le

2 tortillat
1 kanafilee + riivsaia paneerimiseks + õli frittimiseks
seest pehmet kitsejuustu + suhkrut karamelliseerimiseks
ise tehtud majoneesi (kordades parem kui poes müüdavad)
frillise salatit
kirsstomatit
balsamiäädikat
oliiviõli
kurki
redist
sool/pipar


Valmistamine:

  1. Aja väikeses potis friteerimiseks mõeldud õli kuumaks.
  2. Lõika kanafilee väiksemateks ribadeks ja paneeri riivsaias.
  3. Lõika kirsstomatid pooleks ja viiluta kurk ning redis õhukesteks viiludeks.
  4. Sega väikeses kausis omavahel kirsstomatid, balsamiäädikas, oliiviõli ja maitsesta soola/pipraga.
  5. Kuumuta grillpannil tortillasi ühelt poolt kuni tekivad grillitriibud.
  6. Friteeri kana ja tõsta paberrätikule nõrguma ning maitsesta soolaga.
  7. Lõika 1 cm paksused kitsejuustu viilud ja kata üks juustu pool suhkruga ning karamelliseeri gaasipõletiga ühelt poolt kuldseks.
  8. Määri tortillade mitte triibulisele poolele majoneesi ja lao peale ülejäänud komponendid.
  9. Naudi!





Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar