Sidrunikastmes pardiliha salatit on väga lihtne valmistada, kuid maitseb väga-väga hästi. Sidruni värskus, sinepi krehvtisus ja mee magusus annab mõnusa maitsenüansi salatile ja pardilihale. Mõnusat katsetamist!
2 pardi rinnafileed nahaga
1 tl riivitud sidrunikoort
küüslauk
sool/pipar
80 g metsik rukolat
peotäis redise idusi
1 nektariini viljaliha
2 tomatit
1 tl riivitud sidrunikoort
küüslauk
sool/pipar
80 g metsik rukolat
peotäis redise idusi
1 nektariini viljaliha
2 tomatit
Kaste:
4 sl oliiviõli
0,5 sidruni mahl
0,5 tl mett
0,5 tl dijoni sinepit
4 sl oliiviõli
0,5 sidruni mahl
0,5 tl mett
0,5 tl dijoni sinepit
Pane part nahk all pool külmale pannile ja keera tuli keskmisele astmele. Prae parti seni kuni pardi nahk on krõbe, pruunista kiirelt ka teiselt poolt ning maitsesta soola, pipra, riivitud sidrunikoore ja hakitud küüslauguga. Mähi pardi rinnafileed fooliumi ja küpseta ahjus 190 kraadi juures 10-12 minutit. Jahuta.
Kastme valmistamiseks sega kõik komponendid omavahel ühtlaseks massiks.
Sega suures kausis rukola, redise idud, nektariini sektorid ja tomati sektorid ning vala pool kastet salati hulka. Sega kergelt läbi.
Lõika pardist õhukesed viilud ja aseta serveerimisel salatile ning vala ülejäänud kastmega üle.
Kastme valmistamiseks sega kõik komponendid omavahel ühtlaseks massiks.
Sega suures kausis rukola, redise idud, nektariini sektorid ja tomati sektorid ning vala pool kastet salati hulka. Sega kergelt läbi.
Lõika pardist õhukesed viilud ja aseta serveerimisel salatile ning vala ülejäänud kastmega üle.
Kommentaare ei ole :
Postita kommentaar