2 peotäit rukkolat
redise idusi
1 väike tšillikaun (tükeldatuna)
2 porgandit
30 g mozzarella juustu
balsamico kreemi
Krevetid:
15 väikest krevetti
1 tl sojakastet
poole sidruni mahl
1 sl sweet chilli kastet
peotäis basiilikut
1 sl oliiviõli
Valmista kreveti marinaad, selleks sega kausis sojakaste, sidrunimahl, sweet chilli kaste, hakitud basiilik ja lisa juurde sulanud krevetid. Lase marineerida kuni valmistad salatipõhja.
Salati jaoks valmista kõigepealt friteeritud porgandid. Selleks koori porgand ja tõmba koorimisnoaga porgandist pikad laastud ja friteeri õlis, kuni muutub krõbedaks. Pane paberrätikule nõrguma ja maitsesta soolaga.
Sega ülejäänud salatikomponendid omavahel ja nirista üle balsamico kreemiga.
Prae krevetid oliiviõlis kuldseks ja tõsta salatile, lisa salati peale ka friteeritud porgandikrõbedik.
Head isu!
Kommentaare ei ole :
Postita kommentaar