Kui muidu on väga levinud just pühapäeva hommikuti pannkooke süüa, siis minu puhul see ei kehti. Hommikuks ma ei viitsi kunagi pannkooke teha, sest tavaliselt on mul hommikul juba räme nälg peal ja ei tule kohe mõttessegi, et peaks nüüd köögis suure näljaga vaaritama hakkama + pärast veel potte ja panne pesema hakata- rikub kogu ilusa hommiku ära.
Kuigi, teab mis kaua see vaaritamine aega võtaks aga minu kärsituse jaoks on see liig mis liig.
30minutit vaeva shokohoolikute paradiisi ukseni.
Seekord tegin ma väikeseid šokolaadi pannkooke serveerides neid valge šokolaadikastme ja maasikatega, mmmm kui hea:) Tõeline paradiis shokohoolikutele.
Mõnusalt rammus aga see on seda väärt. Kes kehakaalu tõusu pärast põeb, see võib valge šokolaadikastme millegi muu meelepärasega asendada või veel parem, saa šokolaadiste pannkookide maitseelamuse osaliseks ning mine pärast trenni ja kuluta need lisakalorid ära :)
See "kick" mis sa nendest pannkookidest oma päevale saad on katsetamist väärt.
Kui on tavapärastest pannkookidest, peenelt öeldes, "kopp ees" siis see retsept on just sulle.
Retsept:
10-12 väikest pannkooki
1⅓ tassi jahu
3 spl. 100% kakao pulbrit
2tl küpsetuspulbrit
¼ tassi suhkurt
¼ tl soola
3spl. 82% sulatatud võid
1tl vanilje suhkurt
1¼ tassi piima
1 muna
½ tassi väikeseid šokolaadi tükke
Valge šokolaadikastme jaoks
100g valget šokolaado
2-3 spl 30% rõõska koort
Maasikaid serveerimiseks.
Pannkookide valmistamine:
Sega keskmise suurusega kausis kõik kuivained kokku, lisa piim ja muna, sega ühtlaseks massiks. Tainas võib olla üsna tihke. Sega tainasse väikesed šokolaadi tükid.
Aja pann keskmisele kuumusele, lisa pannile või, küpseta keskmise kuumusega pannil väikesed pannkoogid. Ole küpsetamisel valvas, kuna šokolaad on kiirelt kõrbema minema. Kui vaja, alanda kuumust.
Valge šokolaadi kastme jaoks murra šokolaad väiksemateks tükkideks ja pane koos rõõsa koorega kuumakindlasse kaussi. Aseta kauss poti kohale, mille sees on keev vesi. Sega šokolaadi tasakesi, kuni šokolaad on sulanud.
Kui šokolaad on sulanud, tõsta kauss tule kohalt ja lase šokolaadikastmel veidi sulada, sega aeg-ajalt.
Serveerimisel lao pannkookidest torn, vala üle kastmega, lisa maasikad.
Edu kokkamisel!!
Kuigi, teab mis kaua see vaaritamine aega võtaks aga minu kärsituse jaoks on see liig mis liig.
30minutit vaeva shokohoolikute paradiisi ukseni.
Seekord tegin ma väikeseid šokolaadi pannkooke serveerides neid valge šokolaadikastme ja maasikatega, mmmm kui hea:) Tõeline paradiis shokohoolikutele.
Mõnusalt rammus aga see on seda väärt. Kes kehakaalu tõusu pärast põeb, see võib valge šokolaadikastme millegi muu meelepärasega asendada või veel parem, saa šokolaadiste pannkookide maitseelamuse osaliseks ning mine pärast trenni ja kuluta need lisakalorid ära :)
See "kick" mis sa nendest pannkookidest oma päevale saad on katsetamist väärt.
Kui on tavapärastest pannkookidest, peenelt öeldes, "kopp ees" siis see retsept on just sulle.
Retsept:
10-12 väikest pannkooki
1⅓ tassi jahu
3 spl. 100% kakao pulbrit
2tl küpsetuspulbrit
¼ tassi suhkurt
¼ tl soola
3spl. 82% sulatatud võid
1tl vanilje suhkurt
1¼ tassi piima
1 muna
½ tassi väikeseid šokolaadi tükke
Valge šokolaadikastme jaoks
100g valget šokolaado
2-3 spl 30% rõõska koort
Maasikaid serveerimiseks.
Pannkookide valmistamine:
Sega keskmise suurusega kausis kõik kuivained kokku, lisa piim ja muna, sega ühtlaseks massiks. Tainas võib olla üsna tihke. Sega tainasse väikesed šokolaadi tükid.
Aja pann keskmisele kuumusele, lisa pannile või, küpseta keskmise kuumusega pannil väikesed pannkoogid. Ole küpsetamisel valvas, kuna šokolaad on kiirelt kõrbema minema. Kui vaja, alanda kuumust.
Valge šokolaadi kastme jaoks murra šokolaad väiksemateks tükkideks ja pane koos rõõsa koorega kuumakindlasse kaussi. Aseta kauss poti kohale, mille sees on keev vesi. Sega šokolaadi tasakesi, kuni šokolaad on sulanud.
Kui šokolaad on sulanud, tõsta kauss tule kohalt ja lase šokolaadikastmel veidi sulada, sega aeg-ajalt.
Serveerimisel lao pannkookidest torn, vala üle kastmega, lisa maasikad.
Edu kokkamisel!!
Kommentaare ei ole :
Postita kommentaar