See kalaroog on üks lihtsamaid, kiiremini valmivaid ja maitsvamaid õhtusöögiideesi. Kala valmistamisele kulub kõigest ainult 15 minutit. Selle aja jooksul kui kala praeb suudad valmis teha kastme ja voilaa. Nii lihtne see ongi.
Lisanditeks olid minul see kord hapendatud punane kapsas, murulauk ja kukeseenetolm.
Mõnusat katsetamist!
Vikerforell:
1 vikerforelli filee
Oliiviõli
20 g Alma Eesti võid 82%
Meresoola
Pipart
Chipotle kaste:
4 spl Alma Muah koorejogurtit maitsestamata 380 g
Laimi mahla
Tabascot
Meresoola
Kõigepealt valmista chipotle kaste, selleks maitsesta jogurt laimimahla, tabasco ja soolaga. Teravus ei tohiks olla liiga terav aga parajalt.
Kala jaoks kuumuta pann, lisa oliiviõli, pane kala nahk all pool pannile. Seejärel lisa või, maitsesta soolaga ja lase küpseda peaaegu valmimiseni. Lõpus keera korra kala ümber ja serveeri taldrikule.
Serveeri kala chipotle kastme, hapendatud kapsa, murulaugu ja kukeseenetolmuga.
Head isu!
Retsept valmis koostöös Valioga.
teisipäev, 1. mai 2018
Vikerforell hapendatud punasekapsa ja chipotle kastmega
Tellimine:
Postituse kommentaarid
(
Atom
)
Kommentaare ei ole :
Postita kommentaar