Broilerikintse sobib serveerida bataadipüree ja rukola salatiga.
Mõnusat katsetamist! :)
3 Rannamõisa broilerikintsu seljata
Oliiviõli
Meresoola
Bataadipüree:
1 suur bataat (450 g)
50 g võid
Meresoola
Rukola salat:
2 peotäit rukola lehti
3 sl kikerherneid
Oliiviõli
Meresoola
Kuumuta ahi 75 kraadini. Kalla vesi ahjupotti ja pane see ahju. Potist umbes kolmveerand võiks olla täidetud veega. Kui ahjupotis oleva vee temperatuur tõuseb 75 kraadini, siis tuleb sinna lisada minigrip kotis kanakintsud.
Broileri kintsude valmistamiseks eemalda kintsudelt kondid. Pane iga kints eraldi minigrip kotti, lisa igale kintsule juude näputäis meresoola ja 1 sl oliiviõli. Sule kott ja aseta ahjupotti 75 kraadisesse vette küpsema 45 minutiks. Selleks, et kottidesse vesi ei satuks kinnita koti ülemine osa pesulõksuga poti ääre külge.
Kui broileri kintsud küpsenud, eemalda kintsud minigrip kottidest ja kuivata paberrätikuga liigsest õlist puhtaks. Kuumuta pann keskmisele kuumusele ja pruunista kintsu nahaga pool ning maitsesta veel meresoolaga.
Bataadipüree jaoks pese ja koori bataat. Lõika bataat väikesteks tükkideks ja keeda soolaga maitsestatud vees pehmeks. Kurna vesi ära ja pane keedetud bataat blendrisse. Lisa juurde 50 g võid ja näpuotsaga meresoola. Püreesta bataat ühtlaseks kreemiks.
Salati jaoks sega omavahel rukola, kikerherned ja maitsesta oliiviõli ning meresoolaga.
Serveeri.
Kommentaare ei ole :
Postita kommentaar