Retsept:
Röstitud saiad:
- Lõika saiast ümarad kettad ja rösti pannil kuldpruuniks.
Toorjuustukreem:
200 g toorjuustu
värsket tilli
soola
- Haki till ja sega toorjuustu hulka, maitsesta soolaga.
Peedikaste:
400 g peedimahla
100 g balsamiäädikat
1 spl maisitärklist
- Pane kõik kastme koostisained potti ja sega läbi, et tärklis oleks ilusti lahustunud.
- Kuumuta potis peedimahl ja balsamiäädikas keemiseni ning keeda minut, kuni kaste on paksenenud.
- Jahuta kiirelt kaste ja pane kaste kastmepudelisse.
Forelli kalamarja
Kokkupanek:
- Pane toorjuustukreem "tordipritsi" ja lase saiale väiksed toorjuustu tupsud, siis pane saiale peedikaste, kalamari ja garneeringuks veel külmutatud tilli.
- Ja nii lihtne see ongi!
Kommentaare ei ole :
Postita kommentaar