kolmapäev, 27. mai 2015

Suvikõrvitsa spagetid basiilikupestoga

Täiesti ainulaadne lähenemine jällegi kokandusmaailmas, leides tervislikemaid alternatiive, tavalistele spagettidele. Mis on muidugi väga tänuväärt lahendus, kuidas toidulauda tervislikumaks muuta.
Suvikõrvitsa spagetid pestoga, maitseb ülihästi, poleks uskunudki.

Mõned tähelepanekud heade suvikõrvitsa spagettide valmistamisel.

  1. Peab olema suurte aukudega riiv, kus sa riivid suvikõrvitsat.
  2. Tõmba suvikõrvitsat, mööda riivi tugevalt surudes, algusest lõpuni välja, et tuleks pikad ja jämedad spagetid. (kui pole head suurte aukude riivi siis ära mingil juhul riivi, vaid lõika noaga spagetid valmis)



Retsept: 1-le

1 keskmine suvikõrvits
1 väiksem küüslauk
1 peotäis herneid
1 spl. kohvikoort
2 spl. basiilikupestot
oliiviõli
sool/pipar

sidrunimahla
parmesani

Valmistamine:


  1. Kuumuta pannil oliiviõli, lisa riivitud suvikõrvits, herned ja peeneks hakitud küüslauk, prae mõned minutid.
  2. Lisa suvikõrvitsa spagettidele koor ja basiilikupesto, sega kõik kergelt kokku, et maitsed ühilduks, maitsesta soola ja pipraga.
  3. Serveeri koos värske salatiga. Kausi äärtele aseta värsket salatit ja keskele aseta suvikõrvitsa spagetid, peale nirista veidike sidrunimahla ja riivitud parmesani.


Bon appetit!


Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar