laupäev, 20. august 2016

Tšilli ja meega kanafilee.

See on üks mõnusalt kodune roog, mis valmib kiiresti. Tšillipipar ja mesi sobivad imehästi broilerifileega ning lisades veidike ka sidrunimahla annab see täiusliku kombinatsiooni. Kana kõrvale serveeri ürdiseid pannikartuleid rosmariini ja küüslauguga.

1 Rannamõisa broilerifilee
0,5 punast tšillikauna
0,5 rohelist tšillikauna
0,25 sidruni mahl
oliiviõli
1 tl mett
sool/pipar
2 kartulit
oliiviõli
1 küüslauguküün
1 väike rosmariini oks
sool/pipar

Lõika kanafilee 5 suuremaks tükiks ja tšillikaun ratasteks . Pruunista kana oliiviõlis ning keera kuumus madalaks. Lisa juurde tükeldatud tšillikaunad, mesi ja sidrunimahl ning sega kõik omavahel läbi, kuumuta madalal tulel paar minutit ning maitsesta soola ja pipraga.
Pannikartulite jaoks, kuumuta pann, lisa oliiviõli, sektoriteks lõigatud kartulid ja rosmariin, prae kuni kartulid on kuldsed. Keera kuumus madalamaks, lisa väiksemaks tükeldatud küüslauk ning kuumuta kartuleid kuni valmimiseni, maitsesta soola ja pipraga.
Ja nii lihtne see ongi!


2 kommentaari :