neljapäev, 17. oktoober 2019

Indiapähklivõi kommid

Kui muidu me oleme harjunud sööma Ferrero rocheri komme ja teame kui head need on, siis siit postitusest tuleb sama hea asi välja. Aga need kommid on tehtud Natty indiapähklivõist, ülihea! Täidiseks on lisaks veel toorjuustu-cointreau liköörikreem. Mille sisse on pandud indiapähklivõi. Komme katab imeline piimašokolaadi glasuur, mandlipuruga.

Retsept:
130 g toasooja toorjuustu
130 g vahukoort
85 g kondentspiima
15 g cointreau likööri
 2 spl Natty indiapähklivõid 

Šokolaadiglasuur:
200 g piimašokolaadi
2 spl kookosõli

Kaunistuseks:
Mandlilaaste

Vahusta vahukoor tugevaks vahuks. Sega omavahel toorjuust, kondentspiim ja cointreau liköör. Lisa õrnalt segades vahukoor ja pane segu silikoonvormidesse. Silikoonvorm peaks siis olema spetsiaalne trühvlite valmistamiseks mõeldud. Muidugi võid panna ka näiteks silikonist mis iganes kujuga vormi, põhiline, et see oleks piisavalt väike ja annaks kommi mõõdu välja.
Kui segu on vormidesse pandud, siis pane need külmkappi külmuma.
Samal ajal valmis indiapähklivõist 4 grammised kuulid ja suru need silikoonvormidesse toorjuustu-vahukooremassi sisse. Aseta vormid uuesti sügavkülma ja külmuta täielikult.
Kui kommid on külmunud, siis eemalda need vormidest ja sulata need paarilisega kokku ja pane külmiku tagasi.
Samal ajal valmista šokolaadiglasuur. Selleks sulata vesivannil šokolaad ja lisa juurde kookosõli. Jahuta šokolaad 35 kraadini ja kasta tiku abil toorjuustu-vahukoore kuulid šokolaadi sisse, seejärel mandlilaastude sisse ja siis aseta puhta aluse peale ning pane külmkappi tahenema.
Hoiusta neid külmkapis.






Retsept valmis koostöös Natty-ga

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar