kolmapäev, 3. juuni 2015

Kookospannkookide segadus kahte sorti šokolaadide näol

Kuna praegu on mul kookos teemas siis kriban kohe järjestikku, teise kookose puudutusega retsepti siia.
Tegin väikseid, kohevaid, kookospannkooke ja tulemus sai üllatavalt maitsev.
Üldiselt meeldib mulle ülepannikooke teha, kuna sinna saab rohkem "head ja paremat" sisse toppida aga kuna neid väikeseid pannkooke väga rulli ei anna keerata siis see kord ma midagi sisse ei toppinud, küll aga katsin üle hunniku šokolaadilaastude ja kreeka jogurtiga, tegelikult taina sisse ikkagi panin tumedat šokolaadi :D


Retsept: 2-le

1 tass jahu
1tl küpsetuspulbrit
1spl. suhkrut
1tl. vaniljesuhkrut
1muna
3/4 tassi keefiri
1/4 tassi kookospiima
1/3 tassi kookoshelbeid
1spl sulatatud võid
1/3 tassi šokolaaditükke

serveerimiseks:

kreeka jogurtit maitsetatuna kookoshelvestega
tumeda šokolaadilaaste
valge šokolaadilaaste
kirsse

Valmistamine:

Sega kausis kuivained omavahel, siis teises kausis sega muna, keefir, kookospiim,  kookoshelbed ja 1spl sulatatud või omavahel ning lisa see kuivainte juurde ning sega kõik ühtlaseks massiks aga sega kergelt ja jäta tainas 10 minutiks puhkama. Siis lisa tainasse šokolaaditükid, kergelt sisse segades.

Kuumuta pann keskmisele kuumusele, lisa või ning aseta supilusikaga tainas pannile, kuskil 4 tükki peaks saama ühel pannil praetud, küpseta mõlemalt poolt kuldpruuniks.

Serveeri pannkooke kreeka jogurti, röstitud kookohelveste, kirsside ja šokolaadilaastudega.







Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar