Need broileripoolkoivad jäävad tõeliselt maitsvad maapähklivõikastmes. Maapähklivõi, sinep ja laim on üks huvitavamaid kooslusi ja sobivad broileripoolkoibadega imehästi. Maitselt ja konsistentsilt meenutab see KFC restorani krõbedaid kanatooteid aga see retsept on tehtud palju tervislikumas võtmes.
Kusjuures selle valmistamine on väga lihtne!
Mõnusat katsetamist! ;)
Kusjuures selle valmistamine on väga lihtne!
Mõnusat katsetamist! ;)
6 Rannamõisa broileripoolkoiba
50 g maapähklivõid
2 tl Dijoni sinepit
30 g porrulauku ( 5-6 viilu porruulauku)
4 rohelist sibulat
0,5 laim (sektoriteks lõigatud)
0,5 laimi mahl
sool/pipar
oliiviõli
50 g maapähklivõid
2 tl Dijoni sinepit
30 g porrulauku ( 5-6 viilu porruulauku)
4 rohelist sibulat
0,5 laim (sektoriteks lõigatud)
0,5 laimi mahl
sool/pipar
oliiviõli
Sega omavahel maapähklivõi, sinep, porrulaugu viilud, tükeldatud roheline sibul, laimi mahl, sektoriteks lõigatud laimiviilud, oliiviõli ja maitsesta segu soola ning pipraga.
Tõsta broileripoolkoivad õliga määritud ahjuvormi ning vala peale maapähklivõi kaste. Sega kõik omavahel läbi, nii et broileri poolkoivad oleks täielikult maapähklivõikastmega koos.
Küpseta broilerikoibasi 180 kraadi juures 25 minutit, sis sega ja kata fooliumiga ning küpseta veel 30 minutit. ( Vahepeal sega veel broileripoolkoibasi.)
Tõsta broileripoolkoivad õliga määritud ahjuvormi ning vala peale maapähklivõi kaste. Sega kõik omavahel läbi, nii et broileri poolkoivad oleks täielikult maapähklivõikastmega koos.
Küpseta broilerikoibasi 180 kraadi juures 25 minutit, sis sega ja kata fooliumiga ning küpseta veel 30 minutit. ( Vahepeal sega veel broileripoolkoibasi.)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar