neljapäev, 22. september 2016

Šokolaadimuffinid

Tõsiselt lihtne muffini retsept. Valmistamine võtab aega makismaalselt 45 minutit aga see on seda väärt! Maitselt on mõnusalt šokolaadine ja tekstuurilt pehme. 
Mõnusat kokkamist!

50 g šokolaadi ( 70%)
90 g nisujahu
0,5 tl küpsetuspulbrit
näpuotsaga soola
90 g suhkrut
3 sl kakaod
0,75 dl rapsi õli
50 ml hapukoort
1 muna


Haki šokolaad väikesteks tükkideks. Sega omavahel jahu, küpsetuspulber, näpuotsatäis soola, suhkur ja kakao ning lisa juurde hakitud šokolaad. 
Teises kausis sega õli, hapukoor ja muna omavahel ühtlaseks massiks ning lisa kuivaainete juurde. Sega kõik omavahel ühtlaseks massiks ja jaota taigen muffinivormide vahel võrdselt ära. Küpseta ahjus 180 kraadi juures 20 minutit. Lase jahtuda ning eemalda vormist.
Head isu!


Algne retsept on pärit Silja, Food & Paris blogist.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar