Seljanka on teatavasti Eestis üks armastatumaid suppe ning ma ei teaks inimest, kes seda ei sööks. Kui traditsioonide kohaselt tehakse seljankat sealihast, siis siin retseptis on kasutatud suitsutatud broileriliha. Maitse poolest teeb see supp silmad ette ka traditsioonilisele seljankale!
2 sl oliiviõli
2 sibulat
3 suurt marineeritud kurki
215 g tomatipastat
120 g Rannamõisa suitsutatud broileri kintsuliha
250 g viinereid
1 tl dijoni sinepit
sool/pipar/suhkur
1 l keevat vett
2 sibulat
3 suurt marineeritud kurki
215 g tomatipastat
120 g Rannamõisa suitsutatud broileri kintsuliha
250 g viinereid
1 tl dijoni sinepit
sool/pipar/suhkur
1 l keevat vett
Lõika sibul ja kurk kuubikuteks. Lõika broilerist ribad ja viineritest rattad. Kalla poti põhja õli ning kuumuta sibul ja kurk läbi, lisa juurde tomatipasta ja kuumuta paar minutit veel, samal ajal tomatipastat segades. Järgmisena lisa keev vesi, suitsutatud broileri kintsuliha, viinerid ja kuumuta 15 minutit. Maitsesta supp sinepi, soola, suhkru ja pipraga.
Head isu!
Head isu!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar