Seda viisi sobib jäätist valmistada koheselt söömiseks. Sügavkülmas hoiustades muutub jäätis väga kõvaks ja peab laskma enne söömist oodata. Seega mina soovitan seda valmistada täpselt paras jagu, nii, et jõuad selle kohe ära süüa.
Banaani-maapähklivõi jäätis:
500 g külmutatud banaane
125 g Natty krõbisevat maapähklivõid
Koori banaanid ja lõika väiksemateks tükkideks ning aseta need säilituskarpi ja pane sügavkülma 6 tunniks. Kui banaanid on täielikult külmunud siis purusta need blenderis ühtlaseks kreemjaks massiks. Lisa juurde maapähklivõi ning jätka blenderdamist kuni 1 minut.
Voilaa, ongi valmis. Serveeri koheselt, lisa juurde meelepäraseid lisandeid.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar