reede, 30. märts 2018

Banaani-maapähklivõi jäätis

Banaani-maapähklivõi jäätis on üks kõige lihtsamaid retsepte üldse. Sellele ülimale lihtsusele ei jää maitse sugugi alla, vaid vastupidi, see on ülimaitsev. Uskumatu aga tõsi. Geniaalne retsept!
Seda viisi sobib jäätist valmistada koheselt söömiseks. Sügavkülmas hoiustades muutub jäätis väga kõvaks ja peab laskma enne söömist oodata. Seega mina soovitan seda valmistada täpselt paras jagu, nii, et jõuad selle kohe ära süüa.

Banaani-maapähklivõi jäätis:
500 g külmutatud banaane
125 g Natty krõbisevat maapähklivõid


Koori banaanid ja lõika väiksemateks tükkideks ning aseta need säilituskarpi ja pane sügavkülma 6 tunniks. Kui banaanid on täielikult külmunud siis purusta need blenderis ühtlaseks kreemjaks massiks. Lisa juurde maapähklivõi ning jätka blenderdamist kuni 1 minut. 
Voilaa, ongi valmis. Serveeri koheselt, lisa juurde meelepäraseid lisandeid.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar