kolmapäev, 20. mai 2015

Frappuccino

Ma olen praegu kohvi retseptide lainel, sellest tulenevalt, postitan ka teise külma kohvi retsepti eelmisele otsa.
"Homemade" Starbucks Frappuccino on siis seekord peategelane siin postituses.
Frappuccino on rohkem magustoidu laadne jook. Väga kange külm kohv lastakse blendris koos piima, jääkuubikute, kondenspiimaga ühtlaseks massiks ja serveeritakse koos vahukoorega.

Retsept: 2-le

130ml väga väga kanget kohvi (külmaks jahutatud)
130ml piima
260ml jääkuubikuid
1spl. kondenspiima

Vahukoort ja šokolaadipuru serveerimiseks.

Valmistamine:

Pane kõik koostisained blendrisse, blenderda kogu mass ühtlaseks, väikesed jäätükid võivad jääda.
Kalla klaasidesse ja serveeri koos vahukoore ja šokolaadipuruga, nagu pildil.
Kõrrega on seda kõige parem juua.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar