Burger:
1 Burgeri kukkel
Suitsust BBQ kastet
Käsitöö majoneesi
3 viilu Rebaseonu suitsusinki
1 tl Sriracha kastet
30 g 18 kuu vanusega laagerdunud juustu
Ahjutomat:
1 suur kodumaine tomat
Meresoola
Musta pipart
Worchestershire kastet
Veise rasva
Kõigepealt valmista ahjutomatid.
Kuumuta ahi 220 kraadini. Lõika tomatile õrn sälk noaga sisse. Pane vesi keema. Blanšeeri tomatit 30 sekundit. Seejärel jahuta jäävannis ja koori. Maitsesta tomat soola, pipra, oliiviõli, veiserasva ja worcestershire kastmega. Küpseta tomatit ahjus umbes 30 minutit. Ja valmis ta ongi.
Edasine on juba lihtne. Soojenda burgeri kuklid. Lõika suitsusingist õhukesed viilud ja prae pannil koos sriracha kastmega. Riivi peene riiviga juust.
Nüüd lao burger kokku. Kõigepealt alumine kukli osa, siis lisa majonees, tomat, juust, singi viilud. Ülemisele burgeri kuklile lisa suitsust bbq kastet ja aseta see singi peale.
Voilaa valmis ta saigi. Megahea suutäis!
Head katsetamist
Turuarendusetoetuse abiga rahastatud tegevus.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar