400 g Valio Viola laktoosivaba toorjuustu
65 g tuhksuhkrut
30 g Baileyse likööri
3 g želatiinipulbrit (21 g külma vett želatiini paisutamiseks)
230 g Alma vahukoort 35%
3 g vaniljesuhkrut
15 g suhkrut
Küpsisepuru
Paisuta želatiin külmas vees.
Sega omavahel toorjuust, tuhksuhkur, Baileys liköör.
Teises kausis vahusta vahukoor suhkru ja vaniljesuhkruga tugevaks vahuks.
Kuumuta kastrulis želatiin, kuni muutub vedelaks, kuid jälgi, et keema ei läheks (muidu ei tardu enam). Lisa vedel želatiin toorjuustu massi hulka ning sega ühtlaseks massiks.
Sega suures kausis omavahel toorjuustumass ja vahustatud vahukoor. Täida silkoonvormid toorjuustu-vahukoore seguga, viimasena lisa küpsisepuru ja pane koogid külmuma.
Kui koogid on hangunud, serveeri.