pühapäev, 18. detsember 2016

Vegan šokolaadivaht

Šokolaadivaht on tõelise šokohooliku unistus. Mõnusalt rammus ja pidulik magustoit, mida passib serveerida ka jõululaual. Eriti heaks teeb asja, et seda on ülilihtne valmistada!
Šokolaadivahus kasutasin Happy Coco naturaalseid vegan kookosejogurteid, mis on jätkuvalt ülimaitsvad!


Šokolaadivaht:
125 g vegan šokolaadi
60 g kookospiima
150 g Happy coco naturaalset kookosejogurtit

Kookosekreem:
150 g Happy coco naturaalset kookosejogurtit
tuhksuhkrut

Serveerimiseks:
Külmutatud kirsse

Valmista kõigepealt šokolaadivaht. Selleks tükelda šokolaad peeneks ja pane kaussi. Kuumuta kookosepiim peaaegu keemiseni ja vala šokolaadile ning sega ühtlaseks massiks kuni pole ühtegi šokolaaditükki enam. Sega šokolaadikreemi hulka 150 g kookosejogurtit. Sega õrnalt ühtlaseks massiks. Vala pokaalidesse (sellest saab kahele) ja pane külmkappi tahenema paariks tunniks.
Valmista kookosekreem. Sega kookosejogurt tuhksuhkruga ja vala pokaali šokolaadivahule.
Serveeri koos kirssidega.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar