Serveerimisel kasutasin ka Valio Viola vaniljemaitselist toorjuustukreemi, mis sobis ülihästi pannkookide juurde.
Retsept: 4-le
2 muna
sool
25 g suhkur
200 g Valio Gefilus laktoosivaba maitsestamata jogurtit
150 g nisujahu
6 g soodat
2 spl rapsiõli
200 g erinevaid šokolaadikomme (mina kasutasin Tõmmu, Vana Tallinna, pralinee komme)
Serveeri:
Valio Viola laktoosivaba vanilje toorjuust
Vaarikad
Valmistamine:
- Pane kommid potti ja kuumuta madalal tulel kuni kommid on sulanud, võta tulelt.
- Eralda munakollased munavalgetest.
- Sega munakollased suhkru ja soolaga, lisa juurde jogurt ja jahu, sega ühtlaseks massiks.
- Lisa taignale juurde 2 spl õli ja sulanud šokolaadikommide segu ja sega ühtlaseks.
- Viimasena vahusta munavalged vähese soolaga tugevaks vahuks ja lisa kergelt alt ülesse segades taignasse.
- Lisa pannile õli ja küpseta keskmisel kuumusel väikesed kohevad pannkoogid. Ole ettevaatlik küpsetamisel, sest šokolaadi pannkoogid kipuvad kergesti kõrbema minema.
- Serveeri vanilje toorjuustu ja vaarikatega.
Retsept sündis koostöös Valioga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar