Retsept: 24 cm koogivorm
Põhi:
250 g digestive küpsiseid
100 g võid 82 %
Täidis:
2-3 suurt banaani
150 g toorjuustu
50 g keedetud kondenspiima
3,5 dl rõõska koort 35%
1-2 spl. suhkrut
Garneeringuks:
soolapähkleid
šokolaadilaaste
Valmistamine:
- Purusta küpsised peeneks ja kalla küpsetuspaberiga kaetud koogivormi põhjale. Sulata või ja kalla purustatud küpsiste peale ning sega läbi ja vajuta koogivormi põhjale kinni.
- Viilita banaan ja aseta banaani viilud koogipõhjale.
- Sega toorjuust keedetud kondenspiimaga ja määri see banaani viilude peale.
- Vahusta rõõsk koor suhkruga tugevaks vahuks aga mitte võiks ja määri see koogile.
- Pane kook külmkappi oma aega ootama, umbes paariks tunniks.
- Serveeri kooki koos šokolaadilaastude ja soolapähklitega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar