Kui on kõrvitsa uputus, siis tuleb täidetud kõrvitsaid teha! See on tõsiselt üks väga maitsev roog kõrvitsast, mõnusalt kodune ja puhtad maitsed ning isegi koor kõlbab ära süüa. Valmistamisele kuluv 1 tund on ootamist väärt!
2 pudelkõrvitsat
200 g Rannamõisa hakitud kalkuni rinnaliha
1 küüslauguküüs
0,5 sibulat
peotäis kukeseeni
1 tl sinepit
30 g juustu
1 muna
oliiviõli
sool/pipar
parmesan
200 g Rannamõisa hakitud kalkuni rinnaliha
1 küüslauguküüs
0,5 sibulat
peotäis kukeseeni
1 tl sinepit
30 g juustu
1 muna
oliiviõli
sool/pipar
parmesan
Lõika pudelkõrvits pikuti pooleks ja kraabi lusikaga sisu välja. Sisu jäta alles ja tükelda väiksemaks, seda kasutad täidisena. Määri seest tühi kõrvits oliiviõli ja maitsesta soola, pipra ja 0,5 tükeldatud küüslauguküünega. Rösti kõrvitsaid ahjus 15 minutit 200 kraadi juures. Samal ajal, kui kõrvits ahjus, valmista täidis. Puhasta ja tükelda seened, haki küüslauk ja sibul ning sega see tükeldatud kõrvitsa ja hakklihaga kokku ning prae kiirelt pannilt läbi, maitsesta soolaga. Lase massil väheke jahtuda, sega juurde sinep, riivitud juust, muna ja vajadusel maitsesta soola ning pipraga. Võta kõrvitsad ahjust välja ja täida kõrvitsad hakkliha-kõrvitsamassiga ning pane uuesti ahju 10 minutiks järelküpsema. Serveerimisel raputa peale parmesani.
Pildistasin kaameraga Nikon D3200 + nikkor micro 40mm f2.8g
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar