esmaspäev, 14. detsember 2015

Pasta tüümianiga

Mõnusalt ürdine pasta tüümiani ja parmesaniga meie kiiresse argipäeva.
Tüümiani tugev aromaatsus ja Valio poolt väljatöötatud Speciale parmesan on lihtsalt parimad.
Kui söögitegemisel ei raatsi aega raisata rohkem kui 15 minutit siis see retsept on just sulle.



Retsept: 2-le

200 g pastat (spaghettoni)
mõned oksad värsket tüümiani
1 küüslauguküüs
oliiviõli
sool/pipar

Serveerimiseks:

Valio Forte Speciale kõvat itaaliapärast juustu 
värsket tüümiani


Valmistamine:


  1. Keeda pasta soolaga maitsestatud vees al denteks.
  2. Kuumuta pannil rohkes oliiviõlis 3-4 minutit küüslauk ja tüümian.
  3. Kurna pasta aga jäta pool klaasi pastakeeduvett alles.
  4. Eemalda pannilt tüümian ja küüslauk ning lisa juurde pasta.
  5. Kuumuta pastat õlis paar minutit ja vajadusel lisa pastakeeduvett, teeb pasta hõrgumaks!
  6. Serveeri pastat kuumalt ning hakitud värske tüümiani ja ohtra parmesaniga.

Retsept valmis koostöös Valioga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar