Tüümiani tugev aromaatsus ja Valio poolt väljatöötatud Speciale parmesan on lihtsalt parimad.
Kui söögitegemisel ei raatsi aega raisata rohkem kui 15 minutit siis see retsept on just sulle.
Retsept: 2-le
200 g pastat (spaghettoni)
mõned oksad värsket tüümiani
1 küüslauguküüs
oliiviõli
sool/pipar
Serveerimiseks:
Valio Forte Speciale kõvat itaaliapärast juustu
värsket tüümiani
Valmistamine:
- Keeda pasta soolaga maitsestatud vees al denteks.
- Kuumuta pannil rohkes oliiviõlis 3-4 minutit küüslauk ja tüümian.
- Kurna pasta aga jäta pool klaasi pastakeeduvett alles.
- Eemalda pannilt tüümian ja küüslauk ning lisa juurde pasta.
- Kuumuta pastat õlis paar minutit ja vajadusel lisa pastakeeduvett, teeb pasta hõrgumaks!
- Serveeri pastat kuumalt ning hakitud värske tüümiani ja ohtra parmesaniga.
Retsept valmis koostöös Valioga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar