Retsept:1-le
2 viilu röstsaia
2 spl. basiilikupestot
veidike värske salati mix-i
1 muna
50 g mozzarella
4 õhukest peekoni viilu
sool
pipar
Valmistamine:
- Rösti saiad kuldpruuniks.
- Prae keskmiselt kuumal pannil peekoni viilud, kui peekon praetud siis aseta paberrätikule rasvast nõrguma.
- Samal pannil kus praadisid peekoni viile, seal prae ka muna ning maitsesta soola/pipraga, muna peale pudista mozzarella, et ta ära sulaks.
- Määri mõlema röstsaia ühele poole 1spl. pestot.
- Aseta alumisele saiale veidike värsket salatit.
- Salati peale aseta praemuna koos mozzarellaga.
- Muna ja mozzarella peale tõsta peekoni viilud.
- Peekoni viilude peale tõsta teine basiilikupestoga kaetud röstsai.
Head isu!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar