teisipäev, 26. mai 2015

Võileib, suure algustähega!

No teeme veel ühe "fast food" postituse siia. Võileib, kõige, hea ja paremaga, ning mis peamine, valmib kiirelt, lihtsalt ja on väga maitsev. Tervislikkuse koha pealt on ka kõik kontrolli all, lõunaks pole mingi patt seda süüa ning tooraine on kvaliteetne.

Retsept:1-le

2 viilu röstsaia
2 spl. basiilikupestot
veidike värske salati mix-i
1 muna
50 g mozzarella
4 õhukest peekoni viilu
sool
pipar

Valmistamine:


  1. Rösti saiad kuldpruuniks.
  2. Prae keskmiselt kuumal pannil peekoni viilud, kui peekon praetud siis aseta paberrätikule rasvast nõrguma.
  3. Samal pannil kus praadisid peekoni viile, seal prae ka muna ning maitsesta soola/pipraga,  muna peale pudista mozzarella, et ta ära sulaks.
  4. Määri mõlema röstsaia ühele poole 1spl. pestot.
  5. Aseta alumisele saiale veidike värsket salatit.
  6. Salati peale aseta praemuna koos mozzarellaga.
  7. Muna ja mozzarella peale tõsta peekoni viilud.
  8. Peekoni viilude peale tõsta teine basiilikupestoga kaetud röstsai.


Head isu!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar