Täidis:
400 g Alma-Muah! vaarika-mascarpone koorene jogurt
100 g valget šokot
1 spl kookosõli
2 želatiinilehte
50 g angervaksasiirupit
100 g Valio alma vahukoor 35%
15 g suhkrut
Glasuur:
200 g piimašokolaadi
2 spl kookoseõli
30 g röstitud ja hakitud metsapähkleid
Täidise jaoks paisuta želatiinilehed külmas vees. Sulata kastrulis valge šokolaad ja kookoseõli ning lisa see jogurti hulka.
Järgmisena kuumuta potis veest tühjaks pigistatud želatiinilehed ja siirup, ning lisa see jogurti hulka.
Kurna segu läbi sõela ja seejärel lisa suhkruga vahustatud vahukoor sõõriku kreemi hulka. Pane see sõõrikuvormidesse, külmuta ära ja seejärel eemalda külmunud sõõrikud vormist. Hoia sügavkülmas kuni ära glasuurid.
Glasuuri valmistamiseks sulata kastrulis piimašokolaad ja kookoseõli. Sega juurde metsapähklid.
Glasuuri tiku abil sõõrikud ja pane külmkappi sulama.
Serveeri, kui sõõrikud on seest sulanud.
Retsept valmis koostöös Valioga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar