Head katsetamist!
Pavlova:
4 munavalget
200 g suhkrut
2 tl maisitärklist
Meresoola
Kasesiirupi-mascarponekreem:
300 g mascarpone juustu
50 ml Kasekuntsi RUUGE kasesiirupit
150 g vahukoort
Astelpajumoos:
300 g külmutatud astelpaju marju
Sega suhkur maisitärklisega. Vahusta munavalged pehmeks vahuks vähese soolaga, seejärel hakka lusika haaval suhkru-tärklisesegu lisama, samal ajal vahustades. Kui kõik suhkrusegu lisatud, siis vahusta seni kuni suhkrukristalle pole enam tunda.
Pane segu pritskotti ja pritsi küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ühesugused kujud ning küpseta 100 kraadises ahjus kuni pavlovad on tugevad ja kuivanud.
Kreemi jaoks sega omavahel mascarpone ja kasesiirup. Seejärel lisa vahustatud vahukoor ja sega spaatliga läbi.
Astelpajumoosi jaoks sulata astelpaju ja saumikserda see vähese suhkruga läbi ning suru läbi sõela.
Nüüd lao kokku pavlovad. Selleks tee pavlova keskele auk ja täida kasesiirupi-mascarponekreemiga. Kõige peale pane moos ja serveeri koheselt.
Retsept valmis kööstöös Kasekunst OÜ-ga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar