kolmapäev, 24. oktoober 2018

Kahekordne juustuburger

Kellele ei meeldiks burger, eriti üks mõnusalt juustune ja kahekordse pihviga. Selles retseptis on kasutatud lisaks traditsioonilistele burgeri komponentidele ka Nopri adžika taluvõiet, mis on parajalt vürtsikas ning sobib burgeri vahele imeliselt. Adžika taluvõie annab lisaks vürtsikusele ka mõnusalt mahlakust, mis teeb selle burgeri söömise kohe eriti heaks.
Mõnusat katsetamist!;)

Retsept: 2-le
6 burgeri kuklit
1 tops Nopri Adžika taluvõiet

Veise pihvid:
400  g veise hakkliha
Meresoola
3 spl BBQ
4 viilu cheddari juustu

Punast sibulat
Marineeritud kurki
Tomatit
Lehtsalatit
Oliiviõli

Lõika burgeri kuklid pooleks ja küpseta ahjus 150 kraadi juures 2 minutit. Ühele burgerile läheb 3 burgeri kuklit. 
Veise pihvide jaoks sega omavahel veisehakkliha ja bbq kaste ning seejärel maitsesta meresoolaga. Sellest kogusest saad neli pihvi. 
Viiluta juust. Küpseta pihvid meediumiks. Kui pihvid ühelt poolt pruunistatud, siis lisa iga pihvi peale juustu viilud ja kata pann kaanega, et juust paremini ära sulaks.
Nüüd lao burger kokku. Määri igale kuklile adžika taluvõiet, seejäre aseta saiadele pihvid, siis sibul, tomat, kurk, lehtsalat ja viimasena siis pealmine kukkel.
Head isu!;)



Retsept on valminud koostöös Nopri Taluga.
Turuarendusetoetuse abiga rahastatud tegevus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar