esmaspäev, 13. november 2017

Tume šokolaad maasikate ja metsapähklitega

Käsitööšokolaadid on hea võimalus teha midagi vinget koos sõprade ja perega. Lisaks mõnusale tegemisrõõmule saad valmistada täpselt sellist šokolaadi, mida sina süüa soovid. Šokolaadide täiendamis variante on palju alustades šokolaadi valikuga ja lõpetades lisandite valikuga, mille valik on ääretu. Selles retseptis on kasutatud külmkuivatatud maasikaid ja metsapähkleid, ehk siis minu lemmikuid. 
Kusjuures, see on ka väga hea kingiidee oma kallimale!



200 g tumedat šokolaadi
Külmkuivatatud maasikaid
Metsapähkleid


Sulata vesivannil šokolaad. Vala šokolaad silikoon vormidesse ja aseta šokolaadi peale meelepärased lisandid. Mina valisin nendeks külmkuivatatud maasikad ja metsapähklid. Aseta vormid vähemalt 1 tunniks külmkappi tahenema. Kui šokolaadid on tahenenud, siis eemalda need vormidest. 
Säilita šokolaadi säilituskarbis jahedas kohas. Kingiidee korral paki šokolaadid kenasse kinkepaberisse ning säilita jahedas.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar