Proovi järgi!
100 g tumedat šokolaadi 56%
125 g Valio Viola laktoosivaba toorjuustu (toasooja)
360 g Alma kakao kreeka jogurt
4 g želatiini pulbrit + 24 g külma vett želatiini paisutamiseks
200 ml Alma vahukoort 35%
30 g suhkrut
Serveerimiseks:
Värskeid marju
50 g sulatatud tumedat šokolaadi
Kõigepealt sulata vesivannil šokolaad. Lase toa temperatuuril jahtuda. Seejärel sega omavahel šokolaad ja toasoe toorjuust ühtlaseks kreemiks. Sega šokolaadikreemi hulka ka kreeka jogurt.
Paisuta želatiin veega, selleks kulub aega umbes 5 minutit. Seejärel sulata madalal temperatuuril paisutatud želatiin ja sega šokolaadikreemi hulka.
Viimasena vahusta vahukoor suhkruga tugevaks vahuks ja sega spaatliga šokolaadikreemi hulka.
Serveeri kreem meelepärastesse nõudesse ja naudi!:)
Retsept valmis koostöös Valioga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar