Mõnusat katsetamist.
1 suur bataat
0,5 l õli friteerimiseks
Meresoola
Käharkapsakõrpsud:
Käharkapsa lehti
Oliiviõli
Meresolla
Dipikaste:
1 Alma Vene DIP
1 punt värsket tilli
Kõigepealt koori bataat ja seejärel lõika sellest nii õhukesed rattad kui võimalik.
Kuumuta õli 175-180 kraadini ja friteeri bataadid kuldseks ja krõbedaks. Seejärel aseta bataadid paberrätikule rasvast nõrguma ja maitsesta soolaga.
Käharkapsakrõpsude jaoks kuumuta ahi 130 kraadini. Aseta käharkapsa lehed küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, seejärel maitsesta soola ja oliiviõliga ning pane ahju kuivama. Selleks kulub umbes 45-60 minutit.
Dipikastme jaoks pane vene dipp ja till blendrisse ning blenderda ühtlaseks massiks.
Head isu!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar