0,5 tk baguette saia
Oliiviõli
Võid 82%
1 Rannamõisa broilerifilee
o,5 avokaado viljaliha
Kirsstomateid
Kurki
Melonit
Parmesani juustu
Soola/pipart
Basiilikukaste:
15 basiiliku lehte
Oliiviõli
Sidrunimahla
Soola
Lõika baguette pooleks ja siis omakorda veel pikuti pooleks ning prae baguette lõikepind oliiviõli ja või segus kuldseks. Pruunista pannil broilerifilee mõlemalt poolt. Seejärel maitsesta broilerifilee soola ja pipraga. Keera kuumus madalaks ning kata pann kaanega ja küpseta madalal kuumusel valmimiseni. Kui filee valmis, siis lõika see viiludeks.
Lõika avokaado viljaliha, kirsstomatid, kurk ja melon õhukesteks viiludeks.
Basiilikukastme jaoks uhmerda basiilikulehed, oliiviõli ja sidrunimahl ühtlaseks kastmeks. Õli lisa nii palju, et tekiks kastme konsistents. Seejärel maitsesta soolaga.
Viimasena lao võileib kokku. Aseta baguette'le avokaado, broilerifilee, tomati, kurgi ja meloni viilud. Tõmba noaega parmesanist mõned viilud ja aseta needki baguette'le. Viimasena nirista baguette'le basiilikuskastet ja aseta teine baguette viil peale.
Head isu!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar