Ilmad on juba sedavõrd mõnusad, et on aeg grill tolmust puhtaks pühkida ja kuumaks kütta. ;)
Head grillimist!
Koriandrimarinaad:
2 sl oliiviõli
1 sl laimimahla
2 tl mett
Peotäis koriandri lehti
1 küüslauguküüs (hakituna)
Meresoola
Sweet chilli marinaad:
1,5 sl sojakastet
3 sl sweet chilli kastet
Sidruni-ingverimarinaad:
1 sl oliiviõli
1 tl sidrunimahla
1 tl riivitud ingverit
Meresoola
Punase pipra helbeid
Jogurti-karrimarinaad:
2 sl Kreeka jogurtit
1 tl sidrunimahla
2 tl karripulbrit
1 tl pruunisuhkrut
Meresoola
Koriandrimarinaad:
1. Kaalu välja vajalikud koriandrimarinaadi toorained.
2. Vala uhmrisse oliiviõli, laimimahl ja küüslauk.
3. Sega uhmri nuia abil kõik ilusti läbi. Päris ühtlaseks massiks pole vaja segada.
4. Viimasena lisa koriandri lehed ja sega kergelt läbi.
5. Lisa veidike ka meresoola ning sega läbi. Seejärel aseta marinaad ja kanaliha mini-grippkotti ning jäta kuni 24 tunniks marineeruma.
Sweet chilli marinaad:
1. Kaalu välja vajalikud toorained.
2. Sega omavahel sweet chilli kaste ja sojakaste.
3. Sega täielikult ühtlaseks massiks ja pane segu koos soovitava kanalihaga mini-grippkotti 24 tunniks marineeruma.
Sidruni-ingverimarinaad:
1. Kaalu välja vajalikud toorained.
2. Lisa uhmrisse oliiviõli.
3. Seejärel sidrunimahl.
4. Järgmisena lisa riivitud ingver.
5. Sega saadud segu ühtlaseks massiks, seejärel maitsesta meresoola ja punase pipra helvestega. Pane saadud marinaad koos soovitava kanalihaga mini-grippkotti kuni 24 tunniks marineeruma.
Jogurti-karrimarinaad:
1. Kaalu välja vajalikud toorained. Seejärel lisa uhmrisse kreeka jogurt.
2. Järgmisena lisa uhmrisse sidrunimahl.
3. Järgmisena lisa karripulber.
4. Maitsesa suhkru ja meresoolaga.
5. Sega saadud segu ühtlaseks massiks.
6. Lisa saadud segu koos marineeritava kanalihaga mini-grippkotti ja jäta kuni 24 tunniks marineeruma.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar