teisipäev, 15. november 2016

Kalkuniliha chilli con carne

See on üks parimaid pajaroogasid, mis passib hästi meie külma talvisesse aega. Toidus on tunda mõnusaid vürtsikad maitsed, mis teevad keha seest soojaks ja tuju rõõmsaks. Hakitud kalkuni rinnaliha asemel sobib väga hästi kasutada ka broileri hakkliha.
Mõnusat katsetamist!



450 g Rannamõisa hakitud kalkuni rinnaliha
2 sibulat
2 küüslauguküünt
1 punane paprika
0,5 tšillikauna (punane)
oliiviõli
500 g tomatipastat
175 ml kanapuljongit
1 spl värsket tüümiani
400 g konserveeritud kidney ube
tšillipipart
sool
pruuni suhkrut



Pruunista pannil sibulad, küüslauk, paprika, tšilli ja hakkliha ning tõsta haudepotti.
Lisa haudepotti hakklihamassi juurde tomatipasta, tüümian ja kanapuljong, sega läbi, pane kaas peale ja hauta ahjus 180 kraadi juures 50 minutit, siis lisa juurde kidney oad, sega läbi ja kuumuta veel 10 minutit kuid ilma kaaneta.
Maitsesta soola, tšillipipra ja suhkruga.
Serveeri koos riisi ja lehtpeterselliga.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar