pühapäev, 17. juuli 2016

Broilerisüdamed karamelliseeritud õunakastmes

Broilerisüdamed on täiesti delikatess. Esiteks nendes leidub palju kasulike vitamiine, teiseks valmivad väga kiiresti ja kolmandaks nad on ülimaitsvad. Eriti hästi sobivad nad koos magusate kastmetega serveerida.
See on vähe tervislikum fast food.




Õunakaste: 

250 ml naturaalset õunamahla
3 tl laimimahla
2 sl kuhjaga fariinsuhkrut
1 rosmariini oks
sool

Broilerisüdamed:

250 g Rannamõisa broilerisüdameid
0,5 punast sibulat
1 küüslauguküün
rosmariini oks
oliiviõli
sool/pipar

Valmistamine:

  1. Valmista kaste. Selleks pane potti õunamahl, laimimahl, fariinsuhkur, 1 rosmariini oks ja näpuotsaga meresoola. Redutseeri kaste poole vähemaks ja tõsta pott tulelt ära.
  2. Pruunista oliiviõlis sektoriteks lõigatud punane sibul, rosmariini oks ja pooleks lõigatud küüslauguküün. Lisa juurde broilerisüdamed, pruunista, siis lisa õunakaste ja keera kuumus väiksemaks ning lase karameliseeruda. Maitsesta soola, pipra ja lehtpeterselliga.
  3. Sobib juurde serveerida bataadi friikaid ja karamelliseerituid porgandeid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar