Lihtsuses peitub võlu!
Retsept: 20 trühvlit
150 + 30 g šokolaadiküpsiseid
100 g maapähklivõid
2 spl kuhjaga toorjuustu
1 spl hapukoort
80 g piimašokolaadi
kakaopulbrit (100%)
Valmistamine:
- Purusta 150 g šokolaadiküpsiseid peeneks, lisa juurde maapähklivõi, toorjuust ja hapukoor ning sega ühtlaseks massiks.
- Sulata vesivannil šokolaad, lase veidi jahtuda ning lisa sulatatud šokolaad küpsise-maapähklivõi massi hulka, sega hoolikalt ühtlaseks massiks.
- Purusta ülejäänud 30 g šokolaadiküpsiseid aga mitte väga peeneks ning lisa tainasse. Sega läbi.
- Pane trühvlimass külmkappi tahenema 30 minutiks.
- Seejärel vormi käte vahel 20 trühvlit, veereta trühvleid kakaopulbris ja pane külmkappi tahenema 30-60 minutiks.
- Säilitada serveerimiseni külmkapis.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar