Igal juhul ma timmisin populaarse Itaalaste Caprese salati oma käe järgi, andes talle uue hingamise ja näo, minu silmade läbi.
Retsept: 1-le
1 kobar kirsstomateid
1 suur peotäis basiilikulehti
1 spl. sidrunimahla
6 väikest mozzarella palli
2 viilu saia´
3 spl. oliiviõli
sool/pipar
Valmistamine:
- Kuumuta ahi 220 kraadini, ning pista tomatid ahju ja küpseta 10min kuni tomatid lõhenema hakkavad. Koos tomatitega lisa ka saiad ahju ja rösti kuldseks.
- Valmista basiiliku kaste, pane suur peotäis baasilikulehti blendrisse, lisa juurde oliiviõli ja sidrunimahl, blenderda ühtlaseks kastmeks. Maitsesta soola/pipraga parajaks.
- Serveeri. Tõsta taldriku põhja kaste, tõsta peale kaks saia, saiade peale tõsta kobartomatid, siis lisa mozzarella pallid, maitsesta tomatid veel soola/pipraga ja nirista üle oliiviõliga. Kaunista basiilikulehtedega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar